Over KopFit | Visie 

KopFit wil mensen inspireren en begeleiden in het behalen van een gezonde en vitale levensstijl. Door samen met jouw coach in gesprek te gaan wordt er een plan op maat gerealiseerd.  

Het doel van KopFit is een integrale aanpak creëren waarbij wensen vanuit een centraal punt worden aangepakt. Tijdens de begeleiding van klanten ontstaat een steeds grotere kloof tussen wens en specialist. Voor pijnklachten ga je naar een fysiotherapeut, met vragen over voeding naar een diëtist en mentale zorgen naar een coach. KopFit gelooft dat deze dingen met elkaar samenhangen en dat hier met een totaalaanpak succes in geboekt kan worden.

Hierdoor zijn de KopFit Personal Lifestyle en Vitaliteit programma’s ontstaan. In de loop der jaren zijn deze steeds verder doorontwikkeld om optimale begeleiding te bieden tijdens jouw persoonlijke traject. Met als gevolg dat er tientallen klanten succesvol op weg zijn geholpen naar een gezond, duurzaam en fitte levensstijl.

Wil jij meer weten over  training, beweging, voeding en coaching? Klik dan op hier om verder te lezen.

Luuk van de Kop

  • Chivo Personal Trainer Pro & Lifestylecoach

  • FitVak Fitnesstrainer A & B

  • Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding

  • Minor Sportpsychologie

  • Minor Sportcoaching

Waar trainen we?

We trainen in een rustige exclusieve personal training studio in Scheveningen/Den Haag. Gelegen midden in de haven, aan de rand van het Statenkwartier en op loopafstand van het strand en de boulevard van Scheveningen. De studio heeft hoogwaardige trainingsmaterialen, privé trainingszones, comfortabele kleedkamers en genoeg parkeermogelijkheden. Geen drukke sportschool of overvolle kleedkamers, hierdoor kan jij in alle rust werken aan jouw persoonlijke doelen.

GRATIS PROEFLES