Reviews

Via via ben ik in contact gekomen met Luuk. Mijn conditie is goed, maar ik ben met name op zoek naar het trainen van spiergroepen die ik bij mijn huidige sporten weinig tot nooit gebruik.

Luuk heeft mijn vraag goed opgepakt en nu voel ik mij sterker en beter getraind. Hij is niet alleen een kundig coach, maar ook een prettig mens!
Dat is voor mij ook belangrijk. Met plezier trainen , zonder veel spierpijn na afloop.

Wim, 58 jaar

“Progressie, PR’s, altijd spierpijn maar nooit blessures”

Oftewel precies wat je zoekt als eind-veertiger die nèt te fanatiek ontkent die ie geen begin-dertiger is. Ik train nu anderhalf jaar met Luuk op de grote kracht oefeningen, en heb op alle fronten kleine en grote stappen gezet. Zijn trainingen zijn effectief, streng-maar-eerlijk en er valt altijd volop te lachen. Alleen die Copenhagen-sideplank moet ie mee kappen.

Costas, 46 jaar

Luuk is een personal trainer die meer is dan alleen een trainer. Hij motiveert, coacht en heeft een integrale aanpak waar je écht verder mee komt. Ook op de lastige momenten geeft hij support en kijkt hij naar wat bij jouw persoon het beste past en hoe je duurzaam fitter kan worden. Dat hij buitengewoon sympathiek is, helpt ook.

Ursula, 36 jaar

Luuk heeft heel goed oog voor mijn wensen. Niet alleen worden sportspecifieke schema’s op maat gemaakt, hij geeft ook gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van eet-/drinkpatroon.

Essentieel als je stappen wilt maken!

Ronne, 46 jaar

Ik train nu bijna 2 jaar bij Luuk met positieve gevolgen. Door de trainingen ben ik niet alleen veel sterker geworden, maar ook soepeler. Voor mijn gevoel beweeg ik beter en ik heb bijna geen vage pijntjes meer zoals voorheen. Luuk weet de trainingen interessant te houden en brengt er uitdaging in om telkens een stukje verder te proberen te gaan. Erg motiverend! Naast de trainingen met Luuk werk ik zelf op de fiets aan mijn duurconditie. Met de toegenomen kracht en iets afvallen is dat nu genoeg om het komend jaar te gaan meedoen aan de Alpe d’HuZes, iets wat ik anders nooit gedaan zou hebben.

Kees, 55 jaar

Luuk begeleidt mij met op maat gemaakte trainingen. Hij adviseert mij en kijkt welke oefeningen bijdragen aan een gezonder lijf. Zijn voorbereiding is elke keer geweldig!

Daarnaast coacht hij mij tijdens het sporten en heb ik veel aan onze gesprekken. Hij is een echte topper!

Liora, 40 jaar

Luuk is een personal trainer die motiveert en inspireert. Ik sport nu een jaar bij hem en voel me veel fitter. Mijn rug geeft minder last omdat we daar ook op trainen. Je sport niet alleen maar samen!

Rita, 62 jaar